Do you want to come explore with me?

Those who are curious will have adventures.

And most of the time I have a burning desire to EXPLORE!

It brings me not only the joy of new experiences, it also provides the most intense learning experiences. That's why I'm offering these workshops on 'Exploring Desires' in the realm of touch and sensuality.

Do you want to come explore with me?

The experience goes as deep as you feel comfortable bringing yourself into. Full No's, Yes'ses or just withnessing with presence is all fine if that's what uphold truth for you at that moment during the workshop. It is a beginnersclass, (even though it might be out of the comfort zone for many). For safety reasons, if you want to attend to this class I should have at least spoken to you before to see if you're a match for this event!

Next one that is coming up: 1st of August! More info: Exploring Desires Workshop Due to covid we work with a small group.


Here's a testimonial from one of the first participants: Toen Minne me voor het eerst vertelde over deze ‘Exploring Desires’ voelde ik enorme weerstand op het idee dat ik naar ‘zoiets’ zou gaan. Het voelde niet veilig, niet als iets voor mij, niet gepast binnen een relatie. Het was uiteindelijk mijn vriend die me aanmoedigde te komen, mezelf toe te laten nieuwsgierig te zijn en nieuwe dingen bij te leren. Dat Minne de avond zou faciliteren, stelde me ietwat gerust. De avond zelf werd het ijs al snel gebroken doordat de andere aanwezigen ‘heel gewone’ mensen bleken, met gelijkaardige vragen en onzekerheden. Om een lang verhaal kort te maken: de volgende dag herkaderde ik deze workshop van iets bedreigends naar een ‘class’, een veilige oefenplek om te ontdekken wat ik leuk vind, wat er mogelijk is en waar mijn grenzen liggen. Eerlijk ja en ook nee kunnen en durven zeggen, alsook leren geven en ontvangen, vormen zowat de rode draad. Zo’n experimenteerruimte kan me veel brengen, in m’n persoonlijk groeiproces en in mijn relatie. Minne en Lore, dankjewel om dit mogelijk te maken op jullie eigen authentieke manier. — N.


Minne

© Last update in 2020 by Minne Marlo. Proudly created with LOVE.